Masaža je najstariji i najjednostavniji način lečenja. U našem centru je delimo prema nameni - na terapeutski, sportski i relax program. Možete se odlučiti i za masaže u kombinaciji sa raznim pilinzima i pakovanjima u cilju potpunog užitka i opuštanja.

Rešite se napetosti i neprijatnog bola u vratu i leđima, oslobodite se osećaja umornih nogu i potpuno relaksirajte u rukama profesionalaca Profizikal centra. 

Anticelulit terapija

AWT (Acustic Wave Therpy) - Terapija akustičnim talasima uz pomoć Shock Wave STORZ MEDICAL aparata nudi pacijentkinjama inovativni i najefikasniji način uklanjanja celulita u našem centru.

Akustični Shock Wave talasi izazivaju vibriranje vezivnog tkiva u području koje se tretira, oni pospešuju izgled kože tako što utiču na to da se vezivno tkivo isteže i poveća svoju elastičnost. U 90% slučajeva povećanje elastičnosti kože nastavlja se i do tri meseca nakon što se završi sa tretmanom. 

Elastičnost i čvrstina 
Terapija akustičnim Shock Wave talasima utiče na vezivno tkivo tako da koža postaje cvršća i glađa; utiče na neovaskularizaciju kože i pospešuje cirkulatornu razmenu materija, čiji nedostatak predstavlja jedan od glavih uzroka stvaranja celulita. Pospešuje i stvaranje kolagena što kožu čini elastičnijom i cvršćom, a vezivno tkivo postaje elastično tako da se gubi efekat narandžine kore na koži.